Skip to main content
Homepage

Luka

Luka Cruysberghs, geboren op 5 december 2000, is een singer-songwriter uit Leuven. In 2017 won ze als jongste deelnemer de Voice van Vlaanderen en kort daarna werd ze (tot einde 2020) de zangeres van Hooverphonic.

Op amper 18-jarige leeftijd tourde ze met de bandleden door Europa en vergezelde ze hen naar de Verenigde Staten en Japan. Luka's carrière is niet altijd een gemakkelijk parcours geweest. Ze kreeg te maken met verschillen de tegenslagen, maar juist deze uitdagingen hebben haar sterker gemaakt. Ze leerde van elke situatie om te buigen in iets positiefs en zo haar eigen weg te banen in de muziekindustrie. Haar vastberadenheid en creativiteit hebben haar gebracht tot waar ze vandaag staat.

Als independent artiest blijft ze haar eigen koers varen en werkt ze nu gemotiveerd samen met een nieuw, klein en hecht team. Haar liedjes zijn een persoonlijke uitlaatklep voor dingen die om haar heen bewegen en haar vooral diep raken.

Via de thema's in haar nieuwe EP moedigt ze haar luisteraars aan om eigen emoties te durven uiten, taboes te doorbreken en moeilijke onderwerpen aan te snijden. Haar teksten zijn eerlijk, kwetsbaar en soms ook persoonlijk. Meerdere stijlen en genres versmelten met haar iconische stem en boeiende melodieën in een vaak aangrijpend verhaal.

Met haar authentieke stijl, haar oprechte persoonlijkheid en prachtig vocaal talent weet Luka steeds weer mensen te raken en te ontroeren. Haar liedjes vormen een hartverwarmende soundtrack voor iedereen die op zoek is naar betekenis en verbondenheid. Luka is niet zomaar een artiest maar een oprechte soulmate voor iedereen die haar muziek omarmt.

Booking agent: Arno de Waard