Skip to main content

Blanks

Herinner jij je dat ene liedje nog die je op repeat had tijdens die geweldige vakantie met vrienden? En dat gelukkige, melancholische gevoel dat het je nu geeft? Dat is wat muzikant Blanks wil met zijn muziek.

Startend als slaapkamer producer in zijn ouderlijke huis, is de 26-jarige songwriter tegenwoordig al de meest veelbelovende indie-pop artiest uit Nederland. Met zijn enorme fanbase op YouTube (ruim 1,3 miljoen abonnees) weet hij het grote publiek te bereiken met concepten als de ‘One Hour Song Challenge’ en ‘Blanks Invites’. Dit enorme succes resulteerde in 2021 in het debuutalbum ‘Nothing Lasts Forever And That’s OK’, met songs als ‘What You Do To Me’ en ‘Never Have I Ever’. Zijn laatste single ‘Not Scared Anymore’ gaat over het najagen van de dromen, over het loslaten wat andere mensen denken, over kiezen voor wat je gelukkig maakt en over actie ondernemen. Het geeft je een gevoel dat je alles kan.

De Nederlandse muzikant speelde al op showcase festivals als ESNS, New York Indie Week en Reeperbahn. In 2020 was hij de headliner op VidCon London 2020, hij verscheen op MTV’s TRL en werd genomineerd voor een MTV Push Award. Door zijn deelname aan Beste Zangers 2022, heeft hij een heel nieuw publiek gegrepen. Met zijn overexcited en enthousiaste personaliteit, pakt hij iedereen in! Blanks zal tijdens het nieuwe seizoen van The Voice Kids Vlaanderen hulpcoach zijn bij coach Pommelien Thijs. Blanks is net terug van zijn Europa/UK tour, maar in februari 2024 komt Blanks gewoon weer naar België! Op 11 februari speelt hij in Kavka (Antwerpen).

Booking agent: Robin Tulkens